Tot mai multe persoane cauta sa achizitioneze calculatoare ieftine pentru ca nu vor sa plateasca sume mari pe acestea si pentru ca nu doresc performante de ultima generatie.

De exemplu, persoanele care trebuie sa cumpere calculatoare pentru angajatii de la birou pot cauta dispozitive la preturi avantajoase pe site-uri specializate, cum este It-Sh.ro, in raport cu nevoile angajatilor. Daca acestia executa sarcini simple, care nu necesita cel mai bun procesor sau cea mai buna placa video, investitia in dispozitive noi si costisitoare poate fi inutila.

La ce trebuie sa fii atent cand cumperi un calculator ieftin?

Este adevarat, pretul unui calculator la mana a doua poate fi extrem de atragator, insa nu doar pretul conteaza. Calitatea produsului trebuie sa fie garantata intr-un fel sau altul, asa ca nu se recomanda achizitionarea dispozitivelor care nu dispun de garantie.

La prima vedere, calculatoarele pot functiona perfect si pot parea lipsite de defecte, insa dupa o perioada de utilizare sau dupa o verificare mai atenta efectuata de profesionisti, se pot depista probleme de functionare si componente degradate.

Desi aspectul nu primeaza intotdeauna, acesta poate fi un indicator al vechimii dispozitivului. Cumparatorii trebuie sa fie extrem de atenti la detaliile tehnice si la modul in care functioneaza calculatorul. Daca au suspiciuni, ar fi mai bine sa renunte la achizitie si sa caute o varianta mai buna.

De unde se pot achizitiona calculatoare ieftine?

Pe internet exista o multime de anunturi de vanzare, insa acestea pot fi inselatoare. In lipsa unei garantii concrete, cumparatorii pot fi pacaliti si pot plati sume considerabile pe calculatoare sau pe monitoare sh si in cele din urma acestea sa nu functioneze.

Monitoare sh | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

monitoare sh

Este important ca verificarea sa fie facuta de o persoana care se pricepe in domeniul IT-ului si achizitionarea calculatorului sa se faca dupa o oarecare evaluare.

Pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a-si achizitiona dispozitive sh performante, au aparut firme care se ocupa cu vanzarea acestora, una dintre ele fiind It-Sh.ro. Spre deosebire de vanzatorii de pe site-urile clasice de anunturi, in cazul acestui magazin dispozitivele sunt verificate de specialisti, reconditionate si optimizate inainte de a fi puse la vanzare.