Halatele medicale sunt absolut necesare persoanelor care lucreaza in domeniul medical, indiferent ca lucreaza intr-un spital public sau intr-un cabinet medical privat. Piesele acestea vestimentare sunt menite sa protejeze atat medicii, asistentele, cat si pacientii, in asa fel incat consultatiile, dar si tratamentele sa fie efectuate in conditii adecvate si sigure.

Exista mai multe aspecte care trebuie luate in considerare de catre cei care sunt in cautarea unor uniforme antimicrobiene, pentru a achizitiona o uniforma calitativa la un pret avantajos.

Este importanta marimea halatelor medicale

In prima faza, alegerea unui halat medical trebuie sa se faca in functie de marime. Piesele vestimentare pe care asistentele si medicii le poarta in timpul consultatiilor si operatiei, trebuie sa fie comode, pentru a oferi o stare de bine celor care le poarta. Cei care lucreaza in domeniul medical pot intampina foarte multe dificultati in a se concentra in momentele de maxima importanta daca aleg uniforme sau saboti medicali prea mari sau prea mici.

Care sunt materialele ideale?

De asemenea, un alt aspect care trebuie luat in calcul inainte de a se achizitiona un halat medical este cel referitor la materialul din care aceste este confectionat. Este de preferat ca aceste piese vestimentare sa aiba in compozitia lor o combinatie de poplin, bumbac si polyester.

De cele mai multe ori, halatele care sunt confectionate din 33% poplin si bumbac si 65% polyester sunt de calitate superioara, oferind astfel pielii posibilitatea de a respira usor, chiar si in situatiile mai dificile. In plus, personalul medical se va bucura de libertatea de miscare necesara.

Halate medicale | saboti medicali | Doctoriq.ro

Halate medicale

Halatele medicale trebuie alese si in functie de sezon. Pe timpul iernii, cand temperaturile sunt mai scazute, este recomandat ca medicii sa aleaga uniforme mai groase, care sa le ofere un nivel ideal de confort termic, iar in sezonul cald sunt ideale modelele subtiri cu bluze cu maneca scurta si pantaloni lungi.

Cei care au nevoie de halate medicale, saboti medicali, dar si alte tipuri de echipamente necesare acestui domeniu, pot apela cu incredere la magazinul Doctoriq.ro unde vor avea posibilitatea de a comanda cu usurinta aceste obiecte vestimentare, la un pret foarte accesibil.