Progresul tehnologic a dus la dezvoltarea si modernizarea programelor si a sistemelor de lucru. Automatizarea anumitor sarcini i-a scutit pe angajati sa mai piarda timp pretios realizand rapoarte sau analize financiare.

Solutiile ERP pot fi implementate in varii domenii de activitate, beneficiile oferite ajutand la dezvoltarea cu succes a afacerilor respective.

Principalele avantaje ale solutiilor ERP

In primul rand, aceste soft-uri ajuta la integrarea tuturor datelor intr-un singur sistem ce poate fi accesat de fiecare membru al companiei. Managementul are, in felul acesta, o imagine de ansamblu asupra tuturor aspectelor afacerii ceea ce ajuta la luarea celor mai bune decizii.

In al doilea rand, programele informatice pot genera, cu doar un singur click, de la rapoarte simple de stocuri si solduri pana la analize privind profitabilitatea pe centre de profit. Aceste analize complete de business sunt mai mult decat utile pentru a intelege cat de profitabila este o afacere.

Solutii ERP | ERP de distributie | AttoSoft.ro

solutii ERP

Nu in ultimul rand, pachetele de software ajuta la indepartarea oricaror probleme in activitatile zilnice ale angajatilor printr-o mai buna organizare. Prin centralizarea tuturor datelor, angajatii sunt mult mai eficienti, dau un randament mai bun, iar managementul are un control mult mai mare asupra intregului business.

Un program ERP de distributie contribuie la optimizarea proceselor si implicit la reducerea semnificativa a costurilor. Spre exemplu, toate activitatile de administrare, introducere si transmitere date, tiparire documente, analiza si prezentare rezultate, sunt automatizate, oferindu-le angajatilor timpul necesar pentru a se concentra pe dezvoltarea relației cu clientii.

Toate vanzarile si incasarile sunt inregistrate in mod automat in sistem astfel ca, munca si implicarea angajatilor pot fi usor de controlat.

Conducerea companiei poate scoate rapoarte specializate pentru evaluarea eficientei angajatilor dupa diferite criterii: cantitatea vanduta, valoarea vanduta, sumele incasate, soldurile depasite valoric sau in timp, targetele atinse la produse sau grupe de produse, clienti noi.

In felul acesta, fiecare agent de vanzari poate fi recompensate in functie de performantele sale, dar si in functie de seriozitatea de care a dat dovada.

Soft-ul este disponibil pe AttoSoft.ro, beneficiile implementarii fiind vizibile chiar din primele momente. De exemplu, in prima saptamana, se va constata o fluidizare a activitatilor, o clarificare a proceselor si a responsabilitatilor, per total, o imbunatatire generala a activitatilor desfasurate.