Administratorii de companii care iau in calcul optiunea de a apela la masini de inchiriat in Timisoara pe termen lung, adica la leasing-ul operational, o fac pentru a creste eficienta companiei. Fie ca este vorba despre un automobil oferit in pachetul salarial al unui nou angajat sau despre necesitatea de a avea o masina in plus pentru transportul de marfa, aceasta idee este avantajoasa pentru companie.

Masini de inchiriat pe termen lung – Care sunt avantajele?

Folosirea unui serviciu de inchirieri auto in Timisoara pe termen lung le aduce persoanelor juridice avantaje operationale, fiscale si financiare. Ideea este simpla si vine in sprijinul companiilor care au nevoie de o masina pe care sa o foloseasca zilnic, nu doar ocazional.

Un prim avantaj al acestei practici este reducerea costurilor companiei. In cele mai multe cazuri, inchirierea unei masini pe termen lung este mai ieftina decat achizitionarea unui autoturism nou pentru firma. Avand in vedere ca firma de inchirieri acopera toate cheltuielile cu privire la service-ul masinii, schimbarea anvelopelor, taxele de drum, mentenanta masinii si asigurarile CASCO si RCA, persoanele juridice pot economisi sume importante de bani. In plus, o companie poate beneficia de reduceri substantiale de pret, in functie de numarul de masini inchiriate si de perioada de inchiriere.

Masini de inchiriat in Timisoara | inchirieri auto in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

masini de inchiriat in Timisoara

Dintre avantajele de ordin operational se poate mentiona reducerea timpului de imobilizare a masinilor. De exemplu, daca o persoana juridica inchiriaza trei masini, iar la un moment dat nu va mai avea nevoie de una dintre ele, contractul se poate renegocia oricand, iar firma beneficiaza de flexibilitate. Alte avantaje se refera la faptul ca reprezentantii companiilor nu vor mai fi nevoiti sa piarda timp si energie cu plata impozitelor si a taxelor sau cu administrarea asigurarilor si reviziilor obligatorii ale autovehiculului. Asadar, zero birocratie in plus pentru firme!

De unde se poate inchiria o masina pe termen lung?

Cei care se gandesc la suplimentarea flotei de masini si iau in calcul leasing-ul operational, pot cere mai multe detalii despre aceasta optiune companiei WLC Rent a Car, folosind detaliile de contact de pe site-ul TimisoaraRentaCar.ro. Tot pe site-ul firmei de inchirieri poate fi vizionata si flota de autoturisme, din care fac parte atat modele standard, cat si modele de lux sau van-uri.