Una din cele mai des cerute servicii in cadrul salonului http://joyasalon.ro este cel de aplicare gene fir cu fir. Doamnele si domnisoarele, care nu vor asa mai investeasca in rimeluri care promit alungirea perfecta a genelor, precum si un volum maxim, insa rezultatele nu sunt imbucuratoare deloc, aleg sa isi puna gene false si aceasta nu poate fi decat una din cele mai bune alegeri pe are le pot face pentru timpul lor, pentru bugetul alocat infrumusetarii, dar si pentru frumusetea lor.

Cum ingrijesti genele in urma apelarii la serviciile de aplicare gene fir cu fir

Genele false sau extensiile de gene au nevoie de ingrijire si clientele care pasesc pragul renumitului salon de infrumusetare din sector 1 le recomanda acestora sa tina cont de anumite sfaturi pentru a se bucura de genele false cat mai mult timp. Perioada de purtare a extensiilor de gene depind exclusiv de modul in care sunt ingrijite de cliente, iar conduita si igiena lor dupa ce beneficiaza de aceste servicii este foarte importanta.

Asadar, dupa aplicarea genelor fir cu fir doamnele si domnisoarele trebuie sa evite in primele 48 de ore sauna, dusul fierbinte si chiar contactul cu apa in jurul ochilor. In plus, acestea trebuie sa evite si produsele pe baza de ulei precum demachiante, crème sau uleiuri pentru fata pentru ca scad rezistenta extensiilor. Demachierea este foarte importanta, iar aceasta se poate face zilnic cu produse pe baza de apa.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Aplicare gene fir cu fir | JoyaSalon.ro

aplicare gene fir cu firRecomandarile specialistilor includ spalarea genelor cu apa (dupa cele 48 de ore) cu miscari usoare fara a afecta stabilitatea genelor, folosirea dusului cu presiune mica, apa calduta si nu fierbinte, impreuna cu o spuma delicata de curatare a tenului. Doamnele si domnisoarele trebuie sa se obisnuiasca cu ideea sa nu isi mai frece ochii, pleoapele, sa ia tratamente pentru alergiile sezoniere sau alergiile pe care le au si sa indeparteze grasimea excesiva din jurul ochilor sau de pe pleoape.

Nu in ultimul rand, fericitele persoane care au gene false trebuie sa stie ca si acestea trebuie intretinute si ca trebuie sa vina la salon o data la doua, trei sau chiar patru saptamani, in functie de tipul de ten si de recomandarile specialistilor. In cazul in care genele se dezlipesc sau este nevoie de reconditionarea lor mai repede, clientele isi pot face o programare mult mai repede.