Niciun eveniment nu are gustul ideal daca nu exista pe masa prajituri sau torturi delicioase, de care sa se bucure toata lumea. Este vorba despre produse gustoase, apetisante si atragatoare, care pot fi comandate online de catre cei ce nu au timp pentru a le pregati acasa sau de catre cei care nu au indemanare in bucatarie. Alegerea celor mai bune torturi la comanda presupune o studiere atenta a variantelor pe care le indivizii le au la dispozitie, astfel incat zilele de nastere, botezurile sau nuntile sa fie incunate cu succesul unui dulce excelent!

Compozitii

Persoanele care sunt in cautarea unor torturi delicioase trebuie sa stie ca pot alege din diferite tipuri de compozitii atunci cand apeleaza la cea mai buna cofetarie eTorturi.ro. De exemplu, Fresh Yogurt este un tort cu blat pufos de vanilie, crema delicata de iaurt si mascarpone, dar si un cocktail de fructe proaspete. Chiar daca acest model nu poate fi imbracat in martipan, el arata absolut delicios, putand fi comandat pentru o gama variata de evenimente.

Mai mult, cei care sunt adepti ai sampaniei trebuie sa stie isi pot comanda tortul Champagne loves chocolate, care are blatul umed de ciocolata, o crema intense de ciocolata, dar si crema de vanilie cu aroma de sampanie. Este vorba despre o prajitura decorata in partea superioara cu bomboane colorate delicioase!

Torturi la comanda | eTorturi.ro

torturi la comanda

Torturi la comanda in functie de eveniment

Un alt detaliu de care persoanele trebuie sa tina cont inainte de a cauta torturi la comanda este ca au posibilitatea de a-si alege prajiturile in functie de evenimentul pentru care acestea sunt necesare. De exemplu, exista torturi speciale pentru nunti, botezuri, dar si torturi pentru zilele de nastere, onomastici sau alte tipuri de aniversari. Prajiturile sunt create intotdeauna conform dorintelor clientilor, pentru ca acestia sa se bucure de o experienta dulce si savuroasa!

Livrare in cel mai scurt timp

In ceea ce priveste livrarea torturilor, aceasta se poate face la adresa indicata de catre client, in intervalul orar 09:00 – 22:00. In situatii speciale, reprezentantii cofetariei pot face exceptii si pot livra prajiturile la ore mai inaintate, singura conditie fiind aceea de a sti acest lucru in prealabil. Important de mentionat este si faptul ca toate comenzile pot fi livrate atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe ale capitalei, dar numai in limita a 15 kilometri.