Cand oamenii pierd unul sau mai multi dinti, proteza pe implant este solutia salvatoare. Chiar si cand sunt complet edentati, exista proteze confortabile si eficiente pe implanturi, care permit oamenilor sa isi recupereze vechile obiceiuri de dinainte de confruntarea cu edentatia.

Pe de alta parte, in trecut, atunci cand o persoana isi pierdea toti dintii sau majoritatea acestora, era nevoita sa apeleze la clasicii „dinti falsi”. Acest tip de proteze cauzeaza o multime de probleme, precum cele privind consumul alimentelor si vorbirea.

Purtand acesti „dinti falsi”, consumul de alimente tari sau lipicioase, ori pronuntarea anumitor cuvinte devin dificile, din cauza ca proteza nu are o stabilitate buna.

Este recomandata o proteza pe implant?

Acest tip de proteza a devenit popular datorita rezultatelor pe care le ofera in ceea ce priveste confortul, functionalitatea si durabilitatea. Cu toate acestea, pentru rezultate pe masura, pacientul este nevoit sa acorde mare atentie ingrijirii danturii, obisnuind maxilarul cu alimente moi si protejand dintii de orice afectiune. 

Principalele avantaje ale celor care apeleaza la aceasta procedura de inlocuire a dintilor sunt urmatoarele:

  • Functionalitate

Functionalitatea este un mare avantaj. Muscatura si consumul de alimente devin mult mai simple si se imbunatatesc. In acelasi timp, permite o senzatie naturala asupra danturii, spre deosebire de alte tipuri de proteze.

Proteza inlocuieste dintii naturali, avand acelasi aspect si mai mult, ingrijirea nu necesita eforturi mari – modalitatea curatarii danturii ramane aceeasi. Pentru rezultate garantate, doar o clinica cu istoric in domeniu, asa cum este clinica stomatologica din sector 4, ImplantologieSector4, va putea raspunde nevoilor oamenilor.

Clinica stomatologica din sector 4 | Proteza pe implant | ImplantologieSector4.ro

proteza pe implant

  • Durabilitate

Spre deosebire de alte tipuri de proteze, acesta este durabil si in general, nu trebuie schimbat sau imbunatatit. Acest lucru face ca investitia sa ofere siguranta, fara ca pacientii sa se confrunte cu teama ca vor fi nevoiti sa cheltuie aceeasi suma de bani in curand.

  • Confort psihic

Lipsa dintilor aduce stres si disconfort persoanei in cauza. Aceasta se simte in inferioritate fata de restul oamenilor, isi pierde respectul de sine si se confrunta cu stari de anxietate. Odata cu purtarea protezei, increderea ii este redata si se bucura se un zambet stralucitor.

Accesand site-ul ImplantologieSector4.ro, persoanele interesate de o proteza de calitate au posibilitatea de a efectua o programare rapida, online, urmand sa calce pragul specialistilor pentru tratament.