Tratamente stomatologice la standarde europene

Exista pe piata o multime de cabinete stomatologice unde profesionalismul si eficienta sunt cuvinte la ordinea zilei. Medici atent pregatiti si instruiti sunt gata sa faca fata celor mai grele provocari. In plus, pacientii se pot bucura acum de stomatologie fara durere multumita ultimelor tehnici in domeniu. De la cele mai noi aparate si pana la cele mai bune produse, toate acestea asigura efectuarea unor tratamente care respecta normele europene.

Desi Romania nu se afla in topul tarilor europene cu o prezenta ridicata in cabinetul medicului dentist, autoritatile incearca prin campanii gratuite sa ii faca pe romani sa inteleaga importanta sanatatii orale.

Avantaje ale vizitei la un cabinet de specialitate

Dincolo de hainele pe care oamenii le aleg, dincolo de parfumul folosit, un zambet stralucitor este tot ce au nevoie pentru a cuceri inimile celor din jur. Un zambet curat se obtine cu putin efort si cu o programare intr-o unitate de specialitate, precum clinica de stomatologie Titan, din Bucuresti. In urma efectuarii unui control de rutina, medicul poate depista eventualele carii si poate realiza inclusiv un detartraj pentru indepartarea tartrului de pe dinti.

Adultii se pot confrunta cu o serie intreaga de probleme, de la respiratie urat mirositoare si pana la sangerari gingivale sau pierderi ale dintilor. O evaluare periodica este mai mult decat necesara pentru a evita aceste situatii neplacute. Cine nu isi doreste sa aiba o dantura impecabila? Cine nu isi doreste sa poata zambi larg ori de cate ori vrea?

Pe langa tratamentele clasice, pacientii pot opta chiar si pentru albirea dintilor. Pretul unei astfel de proceduri poate fi verificat pe site cabinetstomatolog.ro, in cazul in care se doreste ca dintii sa fie foarte albi. Tratamentul se realizeaza intr-o singura sedinta in cabinet, iar rezultatul este unul spectaculos.

Stomatologie fara durere | clinica de stomatologie Titan | cabinetstomatolog.ro

stomatologie fara durere

Dintii se pot ingalbeni cu trecerea timpului fie din cauza unui periaj necorespunzator, fie din cauza consumului de cafea, tutun sau alcool. Albirea dentara este recomandata pentru un aspect mult mai placut, in special datorita faptului ca nu ataca smaltul dintilor. Gelul folosit intr-un astfel de tratament este compus din peroxid de hydrogen care albeste dentina fara a distruge invelisul exterior al dintilor.

Pacientii trebuie sa stie ca vor resimti o sensibilitate la cald si rece in perioada imediat urmatoare. Mai mult decat atat, se interzice consumul alimentelor colorate pentru cel putin doua saptamani, in caz contrar exista riscul recolorarii dintilor.