Fie ca locuiesc la casa sau la apartament, oamenii au nevoie de o usa de la intrare rezistenta, puternica, usor de intretinut, greu de spart si cu un design elegant. Usa casei poate spune multe despre casa si despre cei care locuiesc in ea, fiind un fel de carte de vizita. In momentul in care oamenii doresc sa isi schimbe aceasta usa sau vor sa cumpere prima usa pentru noua lor casa, trebuie sa stie ca o usa de calitate poate sa contribuie si la reducerea costurilor de energie, dar si la tentativele de furt.

Cum alegi usa de la intrare care te caracterizeaza?

Usa de la intrare trebuie, pe langa caracterul estetic si designul modern, sa asigure o izolare fonica si termica perfecta. In plus, aceasta trebuie sa aiba un raport calitate-pret foarte bun, ca decizia sa se dovedeasca a fi una inteleapta. Materialul din care este confectionata usa este foarte important. Desi unii oameni aleg sa investeasca in usi din lemn, acestea nu asigura rezistenta in timp, lemnul fiind un material perisabil care isi schimba forma si dimensiunea datorita schimbarilor de temperatura si de umiditate.

Cei mai multi clienti aleg usa de metal, foarte durabila in timp si foarte aspectuoasa, decorativa, la un pret accesibil si cu o rezistenta impresionanta in timp. In plus, mai exista si usi de intrare din fibra de sticla, care se vor dovedi imune la factorii de mediu, care izoleaza foarte bine si sunt extrem de elegante.

Securitatea este un criteriu foarte important pe baza caruia se alege usa de la intraare. Alegerea unei usi este importanta pentru pastrarea in siguranta a bunurilor din domiciliu, dar si pentru a asigura integritatea fizica si psihica a familiei care locuieste in respectiva casa sau in apartament.

Izolarea fonica si termica sunt doua criterii de baza pe care trebuie sa le indeplineasca orice usa de la intrare, deoarece astfel casa este protejata de zgomotele de exterior, nu vor exista pierderi de caldura, iar riscul propagarii incendiilor va fi minim.