Pe rafturile celor mai multe biblioteci personale se gasesc o multime de carti vechi. Din acest motiv, persoanele care sunt interesate sa le vanda pornesc in cautarea unor cumparatori de carti vechi, care sa fie interesati de achizitionarea unor astfel de titluri si care sa fie dispusi sa plateasca pe loc pentru acestea.

In ultima vreme, gasirea unor astfel de persoane poate fi tot mai dificila, chiar si atunci cand e vorba de carti vechi cu valoare istorica importanta. Persoanele care se regasesc in aceasta situatie pot sa vanda, de fapt, foarte rapid cartile pe care le detin. Cum? Prin contactarea reprezentantilor unui anticariat, de exemplu Cumpar Carti interesat sa cumpere carti vechi.

Ce avantaje obtin proprietarii de carti in urma vanzarii catre cumparatori de carti vechi?

Vanzarea cartilor catre anticariate care cumpara carti este avantajoasa din mai multe perspective. Pentru unele persoane, avantajul principal il reprezinta faptul ca pot sa valorifice cartile despre care credeau ca nu le mai sunt de folos si pe care nu mai aveau de gand sa le reciteasca. In schimb, alti vanzatori se bucura de faptul ca au gasit o modalitate prin care sa renunte la cartile vechi fara a fi nevoiti sa le arunce.

Anticariate care cumpara carti | Cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

In plus, eliberarea spatiului din biblioteca poate fi de-a dreptul pretioasa pentru unele persoane, din diferite considerente. Fie ca e vorba de o mutare care nu le permite sa pastreze cartile vechi, fie pentru ca au ocupat spatiul dedicat cartilor si nu mai pot adauga titluri noi la colectie.

Cine poate sa vanda la anticariat si care este procedura?

Orice persoana care detine carti poate sa vanda la anticariat, atata timp cat cartile se afla intr-o stare buna si pot fi citite fara impedimente. Cat despre procedura, aceasta este una extrem de simpla. Persoanele interesate nu trebuie decat sa acceseze pagina anticariatului CumparCarti.ro, unde vor fi invitati sa contacteze achizitorii de carti fie telefonic, fie printr-un mail.

Prin rapiditatea cu care se desfasoara procesul de vanzare si prin posibilitatea de a vinde orice fel de carti (noi sau vechi, din orice domeniu), vanzarea cartilor la anticariat este o solutie avantajoasa pentru persoanele care vor sa renunte la o parte din volumele regasite in bibliotecile personale.