De cele mai multe ori, oamenii se intreaba unde vand carti?in schimbul unei sume de bani. In necunostinta de cauza, unii aleg sa le vanda pe internet, pe site-uri de anunturi sau unor prieteni care se arata interesati. Insa aceasta decizie le poate aduce numeroase dezavantaje, de la faptul ca trebuie sa depuna un efort foarte mare pentru a le vinde, pana la riscul ca volumele sa nu fie apreciate la adevarata lor valoare.

Cartile sunt cumparate pentru un pret foarte bun, corect estimat de catre specialistii in domeniu. Cartile se cumpara direct de la domiciliu sau de la sediul firmei si reprezinta cea mai buna alegere pe care o pot face detinatorii de sute de volume care nu le mai folosesc si pe care nu le mai rasfoiesc.

Unde vand carti in regim de urgenta si in deplin confort cei care doresc sa faca mari schimbari in biblioteca personala

Anticariatul online Anticariat-carti.com  se ocupa de cumpararea de carti vechi pe care oamenii nu le mai rasfoiesc. In cazul in care detinatorii de sute sau chiar mii de volume se intreaba “unde vand carti la un pret avantajos?”, raspunsul nu este in mediul online sau in targuri, ci cu ajutorul reprezentantilor unui anticariat care se ocupa de achizitii de carti substantiale ca volum.

Unde vand carti | vand carti | Anticariat-carti.com

unde vand carti

Cei care vand carti in general sunt impatimitii de lectura care detin stocuri de carte impresionante si prefera sa il vanda, iar cu banii sa isi cumpere alte volume noi sau sa ii investeasca in orice altceva. Volumele vandute fac parte din cele mai diverse categorii, de la romane de dragoste, pana la romane de calatorie, de la culegeri de stiinte si dictionare, pana la enciclopedii si pana la carti vechi, publicate inainte de 1940.

Specialistii de la anticariat se deplaseaza la domiciliul clientilor, ceea ce este un avantaj pentru acestia. Solicitarile sunt tratate cu maxima seriozitate si responsabilitate de catre experti pentru evaluari, iar deplasarile nu presupun plati suplimentare. In cadrul evaluarii, clientii pot negocia pretul cartilor, sa le vanda sau sa refuze vanzarea daca nu este multumit de suma de bani oferita.

In concluzie, cea mai buna varianta pentru a vinde carti vechi, dar si carti mai noi este in cadrul Anticariat-carti.com.