Alegerea celor mai bune uniforme antimicrobiene este esentiala pentru cadrele medicale care, in fiecare zi intra in contact cu persoane care sufera de diferite afectiuni. Este extrem de important ca mediciii si asistentele sa stie care sunt elementele la care sa fie atenti, inainte de a investi in hainele pe care le poarta la locul de munca, atat pentru a se asigura ca vor beneficia de confortul termic dorit, cat si pentru a-si proteja sanatatea, dar si pentru a se simti confortabil atunci cand trebuie sa aiba grija de pacienti.

In acest sens, in randurile de mai jos sunt prezentate cateva dintre cele mai importante sfaturi de care personalul medical trebuie sa tina cont!

Uniforme antimicrobiene in functie de material

Pentru inceput, doctorii si asistentele care lucreaza fie in spitale, fie in cabinete private si sunt in cautarea celor mai bune uniforme medicale trebuie sa tina cont de materialele din care sunt realizate piesele vestimentare. De ce? Purtate zi de zi, uniformele trebuie sa aiba rolul de a proteja personalul medical de bacteriile si virusurile cu care intra in contact.

De exemplu, exista piese vestimentare care sunt lucrate cu ajutorul unor tehnologii moderne, care ajuta la crearea unei bariere fata de pacientii bolnavi. Pentru a-i ajuta pe pacienti, doctorii si asistentele trebuie sa ramana ei insisi sanatosi!

Tipuri de uniforme

Un alt element extrem de important, de care este bine ca doctorii si asistentele sa tina cont inainte de a-si cumpara uniforme antimicrobiene este referitor la modelele pe care le au la dispozitie.

Uniforme antimicrobiene | MediFashion.ro

uniforme antimicrobiene

Daca uniformele formate din pantaloni si bluze cu maneci scurte sunt potrivite pentru sezoanele calde, atunci cand temperaturile sunt mai ridicate, cele cu pantaloni si bluze lungi sunt recomandate pentru sezonul de iarna. Confortul termic joaca un rol esential in desfasuarea activitatii din domeniul medical: daca doctorii nu se simt bine, sansele ca ei sa greseasca in timpul tratamentelor sporesc.

Design

Nu in ultimul rand, design-ul este si el esential cand vine vorba despre uniformele de la MediFashion.ro. Dincolo de confortul termic, cel psihic este si el foarte important!