Toata lumea stie cat de stresanta si ingrijoratoare este perioada din apropierea examenelor, indiferent de domeniul despre care este vorba. O persoana poate sa se pregateasca timp de saptamani, iar in ziua examenului se va panica si va avea senzatia ca a uitat tot ce a invatat. Study Hub este aici pentru a oferi toata sustinerea de care acea persoana are nevoie.

Pagina web StudyHub.ro pune la dispozitia utilizatorului informatiile necesare pentru promovarea examenelor, alaturi de un ghid folositor pentru parcurgerea platformei. Exersarea grilelor este recomandata cu sase luni inainte de sustinerea examenului.

Cum sa folosesti platforma Study Hub

Experienta folosirii unei platforme ca aceasta este una placuta, deoarece un candidat poate invata in propriul ritm, fara sa depinda de cel al unui profesor sau al altor colegi.

Study Hub | Rezidentiat de medicina generala | StudyHub.ro

Study Hub

Utilizatorul este cel care decide de cat timp are nevoie pentru a trece printr-un capitol si de cat de dese trebuie sa fie pauzele pentru a nu se simti coplesit de cantitatea sau continutul materialului studiat.

Platforma ofera atat optiunea de solidificare a informatiilor materiei studiate anterior, prin functia de selectare a unui capitol specific, cat si optiunea de corectare a greselilor din testele parcurse.

Cum te ajuta Study Hub dupa ce ai parcurs toata materia pentru examen?

In momentul in care o persoana se simte suficient de pregatita si cu materia la zi, ea poate accesa grilele de la examenul de rezidentiat de medicina generala, care sunt intocmite de medici.

Completarea de teste de pe pagina web poate trezi chiar si spiritul competitiv al unui candidat, deoarece isi poate vizualiza pozitia in comparatie cu ceilalti utilizatori. Astfel, o persoana obtine motivatia de care are nevoie pentru a se pregati in mod regulat, pentru a nu ramane in urma celorlalti utilizatori.

Indiferent de modalitatea de studiu la care apeleaza un candidat, examenul va fi la fel pentru toata lumea. Nu este obligatoriu ca o persoana sa se rezume la un singur stil de invatare, ci poate combina mai multe metode pentru a se asigura ca informatiile pe care le asimileaza sunt consolidate.