Cele mai bune lucruri de facut in Londra

Cand un om declara ca este obosit de Londra, este obosit de viata, a spus Samuel Johnson. A spus adevarul! Indiferent ca turistii sunt in cautarea West End, pub-uri Sherlock Holmes, sau locuri pentru a luat pranzul, capitala britanica are ceva de oferit pentru fiecare.

Studioul Warner Brothers

Turistii nu pot merge la Londra fara sa-l viziteze pe Harry Potter! O excursie de o zi in Londra la Studio Warner Brothers, unde se pot face cumparaturi pe Aleea Diagon, se poate dovedi o alegere perfecta.

The Shard

In timul unei zile insorite, nu poate fi nimic mai frumos decat panorama Londrei oferita de The Shard. Platforma de vizualizare este in interiorul celei mai inalte cladiri din Europa de Vest.

Madame Tussaud’s

Cel mai faimos muzeu al figurilor de ceara din lume si, probabil, cel mai vechi, Madame Tussaud`s are ca exponate de ceara aproape toate celebritatile. De astfel, Madame Tussaud este un loc distractiv de vizitat intr-o zi ploioasa in Londra.

Tower of London

Palatul Regal si Cetatea Majestatii sale, denumit si Turnul Londrei, este un castel istoric situat pe raul Tamisa. Turul este atractiv deoarece se pot admira si bijuteriile coroanei.

London Eye

Urcarea pe cea mai mare roata de feribot din Europa si plutirea la 443 de metri deasupra raului Tamisa – sunt activitati descriptive ale celebrului obiectiv turistic. Din interiorul unei cabine London Eye, turistii obtin vederi minunate ale Parlamentului, Palatului Buckingham si Hyde Park.

South Bank

Aceasta zona se intinde intre Westminster si podurile Londrei, pe partea sudica a raului, si este o locatie perfecta pentru o plimbare intr-o zi insorita. Aici, intotdeauna se organizeaza cate un eveniment special. De asemenea, South Bank ofera o gama fantastica de divertisment, arta si locuri de luat masa.

River Thames

Raul Thames se afla chiar in inima Londrei. Un tur cu barca dupa-amiaza este o introducere distractiva pentru Turnul Londrei, Parlament si alte atractii aflate pe malul raului.

London Zoo

O vizita la gradina zoologica din Londra este o buna excursie de familie. Urmarirea animalelor in timp ce sunt hranite, explorarea fluturilor indeaproape, sunt doar doua dintre numeraosele lucruri distractive si informative pe care turistii le fac aici.